ул. Ал. Стамболийски 169
Елхово,
България
26.5693200000001
42.172027
UserLikes
Име:

ОРУДИЦА 2000

Адрес: Елхово, ул. Ал. Стамболийски 169
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.orudica.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Леене на чугун
Дейност:

Земеделски машини, Брана дискова торсионна, Хидравлични валяци, Култиватори навесни, Продълбочители, Раздробители, Стоманени фланци, Жиба

Ключови думи: земеделски машини, брана дискова торсионна, хидравлични валяци, култиватори навесни, продълбочители

За нас

Дейността на ОРУДИЦА 2000 e свързана с металолеене, производство на водопроводна арматура и селскостопански прикачен инвентар.


ОРУДИЦА-2000 ООД гр. Елхово е известена и утвърдена на българския пазар, като производител на свързващи елементи за водопреносни мрежи и системи за питейно - битово водоснабдяване и напоителни системи.


В дружеството е внедрена система за управление на качеството съгласно изискванията на ISO 9001:2000, Сертификат № QS - 5019 HH на GL.


* Чугунени отливки - фасонни части и водопроводна арматура - жиба, фланцови съединения, скоби водовземни, чугунени фланци, капаци шахтови, скари шахтови, охранителни гърнета за спирателен кран и др.
* Стоманени фланци и изделия за водопроводи.
* Хидравлични и прикачни валяци, както и инвентар за селскостопански машини и резервни части за тях.
* Култиватори навесни за слята обработка.
* Дискова торсионна навесна брана.
* Продълбочители.
* Раздробители.


Потребители на произвежданата от дружеството продукция са областните и общински дружества в системата на В и К в цялата страна, частните водни сдружения в напоителната дейност на селскостопански полета, множество частни и общински строителни фирми.

 
Открийте ни в Google+